Temné kouty

by - srpna 05, 2017

Autor: Gillian Flynn
Rok vydání: 2014
Nakladatelství: Knižní klub

Vyvraždění rodiny...
Libby Dayové bylo sedm let když kdosi přišel do jejich domu, kde zabil matku a její dvě sestry. Libby u soudu řekne, že viděla svého patnáctiletého bratra Ben jak je všechny chladnokrevně zabil. Ale dá se tomu věřit?

O 25 let později...
O 25 let později Libby kontaktuje skupina amatérských vyšetřovatelů, kteří se zabývají notoricky známými zločiny. Chtěli by totiž očistit Benovo jméno. I když jde zpočátku Libby jen o peníze, postupem času zjistí, že NIC není tak jak si myslela...

Můj názor?
I když je Libby lhářka a co si budeme povídat, není to dobrý člověk, dokázala jsem se s ní docela dobře ztotožnit. Ale má na to právo, byla svědkem toho, jak jí někdo zavraždil matku a sestry. Komu by tohle nepošramotilo osobnost? Pokud bych to měla porovnat s filmem, film je rozhodně o hodně brutálnější. Opravdu, pokud vám vyloženě vadí pohled na krev, NEKOUKEJTE se na to. Kniha taková není. Ta je spíše o psychologii hlavní postavy. Moc se mi líbilo to, že jsem do poslední kapitoly nevěděla kdo je vrah. Konec je opravdu HODNĚ PŘEKVAPIVÝ! Vřele doporučuji!

10*/10*


You May Also Like

0 Comments